Kata Bijak Urang Sunda

556642_386208034785837_188815331_n

 

  • moal salila na hirup urang aya di luhur, aya wae apes na mah.
    Inget lur, hujan oge aya eureun na.
    Anu di luhur ulah sombong.
    Anu di handap ulah songong.
  • leuwih alus kalakuan goreng tapi jujur, tibatan kalakuan hade tapi munafik.
  • ari anu madog mah lain ku niat tapi ku kasempatan.
  • jampe-jampe harupat geura gede, geura lumpat.
    Sing jauh tina maksiat anaking, ngarah salamet dunya akherat.
  • kasuksesan heunteu lahir ti diri batur , tapi ti diri maneh sorangan.
    sagala oge kumaha jelema na.
  • Prung maung geura tarung, hudang nangtung tembongkeun seukeutna sihung..!!
  • Nyaur kudu diukur nyabda kudu di unggang

 

Sumber : Kata Bijak Urang Sunda

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s